Behandlingar

Mina behandlingar

Fotvård, 60 min 450:-

En fotvårdsbehandling där du börjar med att avnjuta ett skönt och mjukgörande fotbad. Fötterna peelas för att effektivt avlägsna döda hudceller. Därefter filas förhårdnader och klipper naglar. Behandlingen avslutas med en avslappnade fot och underbensmassage

Fotvård-SPA, 80 min 550:-

En fotvårdsbehandling där du börjar med att avnjuta ett skönt och mjukgörande fotbad. Fötterna peelas för att effektivt avlägsna döda hudceller. Därefter filas förhårdnader och klipper naglar, och du får sitta en stund med näringsrik inpackning. Behandlingen avslutas med en avslappnade fot och underbensmassage.

Trötta Fötter, 30 min 250:-
Efter ett skönt fotbad så masseras fötter och underben, vilket får igång blodcirkulationen och ger ny energi.

Observera: Jag behandlar bara friska fötter, har du problem och allvarliga besvär med dina fötter kan ett besök hos en medicinsk fotvårdare vara att föredra.

Nagelklippning, 30 min 250:-
Uppmjukande fotbad, klippning och filning av naglar. Avslutas med mjukgörande fotcréme.

Fotvård med Nagellack, 90 min 525:-
En fotvårdsbehandling där du börjar med att avnjuta ett skönt och mjukgörande fotbad. Fötterna peelas för att effektivt avlägsna döda hudceller. Därefter filas förhårdnader och naglarna klipps. Behandlingen avslutas med en avslappnade fot och underbensmassage.
Därefter målas naglarna på fötterna. (nagellacket får du med dig hem).
Tänk på att nagellacket inte torkar så fort, så ha öppna skor att ta på efteråt.

Fotvård hembesök
Jag gör hembesök för fotvård i Kungsgården och dess omnejd.
För hembesök +100 kronor.
Endast bokning per telefon.

UNDER CORONA PANDEMIN
Jag är mån om er, så självklart följer jag folkhälsomyndighetens råd och riktlinjer, så att du som kund ska känna dig trygg när du kommer till mig. Jag har goda städrutiner och desinficerar alla ytor i lokalen efter varje behandling och är noga med hygienen. Både du och jag avbokar om vi har minsta symtom, det är både för min och din säkerhet.

Energimassage, ca 25 min 300:- 

Energimassage är en form av akupunkturmassage för att balansera kroppens energier. Man arbetar igenom rygg, axlar, nacke, huvud, armar och händer med tryckningar, töjningar och vibrationer längs punkter och meridianer.

Energimassage sätter fart på kroppens energiflöden. Blodcirkulationen stimuleras, genomblödningen i musklerna ökar och lymfsystemet aktiveras. Olika kroppsfunktioner stimuleras och stärks. Kroppen får en bättre balans och håller sig därmed friskare.

Massagen ger en stund av effektiv avkoppling, lindrar stress och lösgör spänningar och blockeringar i kroppens meridiansystem. Man känner sig både pigg och avslappnad! Energimassagen är bra i förebyggande och friskvårdande syfte!

Energimassage ges utanpå kläderna i en massagestol.

Kika gärna in på min Facebook för erbjudanden och nyheter