Fotvård Hofors

Unna dig att få må bra, ta en paus och andas ut för en stund – Fotvård i närheten av Hofors

Nettan ́s Fotvård & hälsa

Välkommen till min lilla lokal i Kungsgården som ligger en liten bit utanför Hofors. Lokalen ligger i den ”gamla tandläkarmottagningen” med ramp och ingång på baksidan. Jag erbjuder behandlingar inom fotvård (ej medicinsk), fot – och underbensmassage, spabehandling med peeling och inpackning samt lackning av tånaglar. Nu erbjuder jag även energimassage.

Efter en behandling kommer dina fötter att kännas mjuka och fina. Att bli ompysslad och få lite lyx i vardagen stärker immunförsvaret och gör dig motståndskraftig mot stress. Du hittar mig i Kungsgården, en kort bit ifrån Hofors!

Här kan du läsa mer om mina behandlingar och hur jag förhåller mig till coronaviruset.

Observera: Jag behandlar bara friska fötter, har du problem och allvarliga besvär med dina fötter kan ett besök hos en medicinsk fotvårdare vara att föredra.

Må bättre!
Unna dig en behandling för ditt välmående!

Friska & välmående fötter

Fötterna är något du ska vara stolt över och ta väl hand om. Hos mig erbjuds ett brett utbud av härliga fotvårdsbehandlingar som får dina fötter att må bra. Jag arbetar endast med manuell utrustning och använder svenska ekologiska produkter så dina fötter ska må som bäst.

Om mig

Nettan ́s Fotvård & Hälsa ägs och drivs av mig, Jeanette Nordin. På min fritid trivs jag med att pyssla med krukväxter och att spendera tid på gymmet. Sedan tidigare är jag utbildad hälsopedagog och har nu även utbildat mig till fotvårdare med spa-pedikyr. Jag är även utbildad inom energimassage.

Personlig service

Hos Nettan ́s fotvård & Hälsa får du alltid ett trevligt bemötande med en stor dos personlig service. Min största prioritet är ditt välbefinnande, därför anpassas mina behandlingar utifrån dina önskemål och behov. Välkommen in i en lugn och harmonisk miljö för lite lyx i vardagen.

Kika gärna in på min Facebook för erbjudanden och nyheter